Vill du göra nytta för barn och unga i våra för- och grundskolor?

Vi behöver fler vikarier till vår vikariepool. Anmäl ditt intresse idag!

Som timvikarie arbetar du måndag till fredag på någon av våra förskolor eller skolor i kommunen. Arbetstiden kan variera eftersom enheterna har tidig morgon till sen eftermiddag. Du arbetar tillsammans med personal med att bland annat hjälpa barnen i samband med lek, undervisning och måltider.

Ett varierat yrke med stora möjligheter till arbete

Att arbeta som timvikarie innebär en möjlighet att prova på ett varierat yrke där det händer mycket och där det nu och i framtiden finns ett stort behov av arbetskraft. Vi vill att du som söker är ansvarstagande, flexibel och trivs att arbeta på olika arbetsplatser med olika kollegor.

Läs mer om vad det innebär att vara timvikarie och anmäl ditt intresse via länken nedan.

Timvikarie i för-och grundskolor

Kontakta gärna