Sophie Zelmani Moto Boy Castelwood Tomas Andersson Wij Peter Rudvall Sophie Zelmani

Yes I Am - musikfestival i Kungsbacka

25 och 26 mars förvandlas Kungsbacka Teater till ett sorlande festivalområde med artister som avlöser varandra, varvat med utställningar och happenings. Vad sägs om Sophie Zelmani, Moto Boy, Tomas Andersson Wij och många fler.

Tvådagarsfestivalen Yes I Am fick en succéstart förra året med gästerna Lisa Miskovsky och Thomas Di Leva.

Starkt startfält

I år presenterar arrangörerna ett minst lika starkt startfält. Albumaktuella Sophie Zelmani och Moto Boy förgyller dagarna tillsammans med välkända namn som Tomas Andersson Wij och Jenny Almsenius. Dessutom kommer de lokala publikdragarna Peter Rudvall och Castlewoods att inta scenen.

- Vi ville boka artister med ett personligt uttryck. Jag tycker att vi lyckats få till en kombination av de traditionella former och moderna yttringar som visar på vad singer-songwritergenren är idag, säger Per Hemberg, producent på Kungsbacka Teater.

Konferencier båda dagarna är Harriet Ohlsson, känd från bland annat Hellsongs och Oh, Harry.

Yes I Am samarbetar med Löftadalens Folkhögskolas singer-songwriterlinje, vars elever också uppträder under festivalen. Festivalen är även ett samarbete med Kultur i Halland. 

Köp biljetter

Biljetterna köper du på: Kungsbacka Turistbyrå 0300-83 45 95 eller på ticketmaster.se.

Här kan du läsa mer om festivalen Yes I Am