School´s Out på Kungsbacka torg

16 juni är det dags för skolavslutningsfesten School´s Out på Kungsbacka torg. Årets huvudartist är metalbandet Hardcore Superstar. Dessutom uppträder en mängd andra artister och på torget blir det roliga aktiviteter och en festlig avslutning med skumdisco.

– Det här är ungdomarnas kväll och de tar inte bara plats som publik. De medverkar både i arbetet bakom scenen och på scenen som artister och konferencierer, säger Madeleine Jonasson, ungdomskonsulent på Kultur & Fritid.

Reggae och metal på scen och skumdisco på torget

På torget blir det olika roliga aktiviteter och alla få möjlighet att delta i en nykterhetstävling med fina priser. Självklart blir det skumdisco med DJ även i år och det startar klockan 22.

Scenprogrammet inleds med en mängd lokala artister. Därefter uppträder WillMan, reggaeartisten från Falkenberg och Hardcore Superstar intar scenen klockan 20.50.

Skolavslutningen har genomförts på Kungsbacka torg sedan 2004. Arrangörer är förvaltningen för Kultur & Fritid som uppskattar att årets skolavslutning kan locka mellan 3000 och 5000 besökare.

Hela evenemanget är alkohol- och drogfritt, öppet och gratis för alla. School´s Out är ett IQ-certifierat evenemang och har uppmärksammats av IQ-initiativet AB som ett bra exempel på ett tryggt och drogfritt evenemang.

Program

Love Lilliehorn 18.05
Rather not 18.25
Amrita 18.50
Julia Ternström 19.25
WillMan & Så Kan Man Band 19.50
Hardcore Superstar 20.50
Skumdisco 22.00
Prisutdelning nykterhetstävling 24.00

Konferencierer: Felix och Nova

Kontakta gärna

Ungdomskonsulent Madeleine Jonasson
0300-83 78 21
madeleine.jonasson@kungsbacka.se