Våra lediga jobb

Välkommen att söka jobb hos oss! Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, och får förändra på riktigt. Vi har 250 olika yrken som ger bra service till våra invånare och en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Följ gärna våra jobbkonton i sociala medier: LinkedinFacebook och Instagram.

Vad vill du bli i Kungsbacka? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av.

Nu söker vi fler timvikarier till Serviceområde Lokalvård!

Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss?

Vill du arbeta med professionell lokalvård? Då är du välkommen att bli en av oss!

Vi är ett härligt gäng med ett roligt och varierande arbete!

Verksamhetens uppdrag
Kungsbacka är en kommun som växer så det knakar! Här finns det många populära lunchrestauranger, shoppingcenter och goda pendlingsmöjligheter. Vi på Serviceområde Lokalvård ansvarar för lokalvården i kommunens lokaler så som idrottshallar, äldreboenden, förskolor, grundskolor och kontor. Vi är ett härligt gäng som levererar service med fingertoppskänsla till våra verksamheter inom Kungsbacka Kommun. 

Rollen som lokalvårdare hos oss
I denna roll kommer du främst att utföra kontinuerliga städuppdrag. Vårt mål är att tillsammans utveckla lokalvården, för att förbättra vår kundnöjdhet och skapa starka lokalvårdsteam, där du är en förstärkande del i helheten. Verksamheten är igång vardagar mellan kl 06-17.

Du styr själv hur mycket du vill arbeta genom att lägga dig tillgänglig i bemanningssystemet Medvind. Du erbjuds en introduktionsutbildning samt bredvidgång innan du börjar arbeta. 

Din profil
Vi söker dig som har ett inre driv och tycker om service! Du är självgående, lösningsfokuserad och relationsskapande. Du har lätt för att samarbeta och relaterar till din närmiljö på ett smidigt sätt. Har du erfarenhet av lokalvård ser vi det som meriterande. Dina kunskaper i svenska behöver vara på en nivå så att du kan tillgodogöra dig instruktioner muntligt och skriftligt.

Körkort och tillgång till bil är meriterande eftersom arbetsplatserna finns inom hela kommunen.

Känner du igen dig? Då ser vi hoppfullt fram emot din ansökan!

Villkor
Vi erbjuder tidsbegränsade anställningar på deltid/heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Möjligheter finns till förlängning av uppdrag och på sikt också tillsvidareanställningar. Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Observera!
Som lokalvårdare kommer du arbeta inom förskola, skola och fritidsverksamhet och måste enligt lag visa upp ett utdrag från belastningsregistret före anställning. Blanketten för utdraget, för arbete inom skola eller förskola (442.5), hämtar du enklast här:

här!

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning 3-6 månader

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
10

Sysselsättningsgrad
10-100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2017/76


Publicerat
2017-02-03

Sista ansökningsdag
2017-12-29


Kontakt

Paula Olinder, 0300-834305, paula.olinder@kungsbacka.seLogga in och ansök Tillbaka