Våra lediga jobb

Välkommen att söka jobb hos oss! Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, och får förändra på riktigt. Vi har 250 olika yrken som ger bra service till våra invånare och en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Följ gärna våra jobbkonton i sociala medier: LinkedinFacebook och Instagram.

Vad vill du bli i Kungsbacka? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av.

Timvikarier till Måltider

Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss?

Beskrivning
Vi inom Serviceområde Måltid ansvarar för servera god mat på våra förskolor, skolor och äldreboenden. Det är med glädje vi levererar service till våra verksamheter inom Kungsbacka Kommun och med ett flexibelt förhållningssätt kombinerar vi arbetsuppgifter inom måltid och lokalvård. Vår verksamhet är igång 6-16 på vardagar och även helger.

Arbetsuppgifter
Arbetet varierar beroende på var i verksamheten du arbetar. På förskolorna, som är mottagningskök, är du ofta ensam och där tillagar du tillbehör och gör sallad. Du sköter även disken och städar på avdelningarna. I tillagningsköken arbetar du i grupp och då är du bara i köket och matsalen.

Kvalifikationer
Vi vill att du har gått gymnasiet gärna med inriktning mot hotell- och restaurang. Dina kunskaper i svenska behöver vara på en nivå så att du kan tillgodogöra dig instruktioner muntligt och skriftligt. Körkort och tillgång till bil är meriterande eftersom arbetsplatserna finns inom hela kommunen.

Villkor
Vi erbjuder vikariat för kortare perioder, vid ordinarie personals frånvaro. För arbete inom förskola, skola och fritidsverksamhet måste man enligt lag visa upp ett utdrag från belastningsregistret före anställning. Blanketten för utdraget hämtar du enklast här!

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)

Tillträde
Snarast

Löneform
Enligt avtal

Antal lediga befattningar
10

Sysselsättningsgrad
75 %

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2017/621


Publicerat
2017-08-17

Sista ansökningsdag
2017-12-22


Kontakt

Linn Eckerdal, 0300- 83 51 29Logga in och ansök Tillbaka