Våra lediga jobb

Välkommen att söka jobb hos oss! Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, och får förändra på riktigt. Vi har 250 olika yrken som ger bra service till våra invånare och en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Följ gärna våra jobbkonton i sociala medier: LinkedinFacebook och Instagram.

Vad vill du bli i Kungsbacka? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av.

Vi söker lärare till Aranäsgymnasiet

Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss?

Verksamhetens uppdrag
Aranäsgymnasiet är sammanbyggd med Kungsbacka sportcentrum och innehåller även teater/ konsertlokal. Skolan har idag cirka 1100 elever och ligger centralt i Kungsbacka med cirka 10 minuters promenadavstånd från pendeltågsstation/resecentrum. På skolan finns idag Barn- och Fritidsprogrammet, Bygg- och anläggningsprogrammet, Estetiska programmet, Gymnasiesärskola, Introduktionsprogrammen, International Baccalaureate, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet, Teknikprogrammet, Vård- och omsorgsprogrammet samt från 2013 även Yrkeshögskolan, Kungsbacka. Lär gärna mer om oss, här.

Din profil
Vi behöver följande lärare under VT18, vikariat eller tillsvidare beror på vilken ämneskombination du har. Sysselsättningsgraden beror på din ämneskombination.

Vi behöver lärare som är behöriga att undervisa på gymnasiet i följande kurser:

  • Spanska 1
  • Naturkunskap
  • Matematik
  • Naturorienterade ämnen
  • Svenska
  • Religion
  • Idrott och hälsa, gärna i kombination med fotboll
  • Pedagogik/kommunikation

Du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du tror på kraften i att arbeta ämnesintegrerat och har förmåga att inspirera andra. Du kommer att arbeta i programarbetslag och ser dig själv som en del av en större helhet där alla bidrar till att eleverna får möjlighet att lyckas med sina studier.

Har du engagemang och vilja att vara med och utveckla skolans verksamhet tror vi att du passar för uppdraget. Har du dessutom god förmåga att tydliggöra vilka mål utbildningen har och ser varje elevs möjligheter att nå dit så ser vi fram emot din ansökan!

Känner du igen dig? Varmt välkommen till oss!

Villkor
Anställningsform och sysselsättningsgrad på tjänsten beror på din ämneskombination. Välkommen med din ansökan senast 1 december 2017, urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
8 januari 2018

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
50-100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2017/817


Publicerat
2017-11-07

Sista ansökningsdag
2017-12-01


Kontakt

Rektor Cecilia Ericsson, 0300- 83 34 71Logga in och ansök Tillbaka