Våra lediga jobb

Välkommen att söka jobb hos oss! Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, och får förändra på riktigt. Vi har 250 olika yrken som ger bra service till våra invånare och en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Följ gärna våra jobbkonton i sociala medier: LinkedinFacebook och Instagram.

Vad vill du bli i Kungsbacka? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av.

Förskola i förändring - omgiven av hav och natur söker Förskollärare

Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss?

Nu vill vi ta nästa steg för att forma morgondagens förskola i Åsa! Våra förskolor ligger nära västkustens klippor med långgrunda sandstränder. Förskolorna är en utmärkt arbetsplats för dig som vill jobba nära stranden och lugnet, med närhet till pulsen och större städer som Kungsbacka, Göteborg eller Varberg. 

Vill du bli en av oss?

Verksamhetens uppdrag
Under våren-17 har förskolorna i Åsa ingått i ett kommunövergripande förändringsarbete, vilket resulterat i strukturella förändringar, så som färre antal barn i grupperna, nytänkande kring schemaläggning, utökad planeringstid, analys och kontinuerlig utvärdering. Vi har därmed förändrat de yttre strukturella förutsättningarna till ökad kvalitet. Sammanfattningsvis fokuserar vi på processkvalitet, innehållskvalitet samt resultatkvalitet. Vi vill arbeta mot en förskola som i sin dagliga verksamhet tar tillvara nya möjligheter till lärande och utveckling. Vi vill belysa ett lärande över hela dagen, fördjupad undervisning i praktiken, skapa samsyn och öka leken som användningsområde i undervisningen. 

Vi söker nu en kollega som Förskollärare till oss. Gör dig beredd på en fantastisk lärorik och rolig resa tillsammans med oss! Vi uppmanar dig att söka.

Läs gärna mer om verksamheterna här:
Bollens förskola, Jutegårdens förskola och Pölagårdens förskola

Befattningens roll & mål
Som Förskollärare hos oss kommer du vara delaktig i utformning av våra lärprocesser och med närmaste kollegor att planera, utföra, analysera och utvärdera skolan. Du kommer arbeta för att våra barn får omsorg samt anpassa verksamheten utifrån åldrar och individuella förutsättningar. Vi vill att våra barn får en trygg och stimulerande miljö, genom omsorg, lek och aktiviteter. 

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Har du arbetat med målgruppen tidigare är detta meriterande. Det är också meriterande om du har arbetat med systematiska kvalitetsverktyg. Du är vidare väl förankrad i förskolans styrdokument samt väl orienterad i aktuell forskning. 

Som person är du nyfiken, kreativ, lösningsbenägen, relationsinriktad och kommunikativ. Vi söker dig med glimten i ögat, som har nära till skratt och humor! 

Villkor
Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid med tillsättning i januari- 2018. Vi erbjuder anställning utifrån önskad sysselsättningsgrad. 

Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 1 december. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Januari år 2018.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2017/820


Publicerat
2017-11-08

Sista ansökningsdag
2017-12-01


Kontakt

Förskolechef Renate Säfström, 0300- 83 68 11Logga in och ansök Tillbaka