Våra lediga jobb

Välkommen att söka jobb hos oss! Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, och får förändra på riktigt. Vi har 250 olika yrken som ger bra service till våra invånare och en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Följ gärna våra jobbkonton i sociala medier: LinkedinFacebook och Instagram.

Vad vill du bli i Kungsbacka? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av.

Vi söker fler stödassistenter till boende för barn och unga

Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss?

Lockas du av ett arbete där du utvecklas och får nya utmaningar varje dag? Perfekt, för vi på Kungsbackas korttidsboenden söker just nu fler skickliga medarbetare som entusiasmerar och engagerar där livet händer. Häng på du också!

Verksamhetsidé Individ & Familjeomsorg
Vi erbjuder stöd till personer med funktionsnedsättning. Vårt mål är att skapa trygghet, erbjuda meningsfull sysselsättning, bidra till den personliga utvecklingen och främja delaktighet i samhället. All stödverksamhet utgår från individens behov.

På våra korttidsboenden vistas barn och ungdomar som är beviljade stöd enligt LSS. Våra barn och unga har speciella behov och olika grad av funktionsnedsättningar. Under sin vistelse hos oss får barnen/ungdomarna dels miljöombyte i vardagen och dels ypperliga möjligheter till en aktiv fritid och social träning. Bland annat lagar vi mat tillsammans och barnen är med i vardagliga sysslor utifrån sina förutsättningar.

Vi som jobbar med den här målgruppen brinner verkligen för vårt uppdrag, som i huvudsak går ut på att sprida trygghet och att engagerat bidra till en väl anpassad tillvaro genom olika former av stöd, aktiviteter och omvårdnad. Vi arbetar aktivt för att skapa en tydlig struktur för barnen/ungdomarna. Vi gör alltid vårt bästa för att vistelsen ska upplevas meningsfull där vi genom lek, idrott och naturnära aktiviteter tillgodoser barnens individuella behov. Vi jobbar alltid utifrån en lågaffektiv metod, AKK samt med tydliggörande pedagogik. 

Vi söker dig som har minst utbildning på gymnasienivå med inriktning mot omvårdnad, barn- och fritid men vi välkomnar också dig med annan bakgrund som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen. Det är även meriterande med kunskap och erfarenhet inom individuellt målarbete samt vana av dokumentation, enligt gällande lagstiftning. B-körkort är ett krav.

Du har förmåga att organisera och planera ditt arbete och skapa en trivsam miljö omkring dig. Du har lätt för att arbeta i team, då samarbete är en nyckelfaktor. Det är en förutsättning att du snabbt kan anpassa dig till ändrade omständigheter och behåller ditt lugn i stressade situationer. Du visar gott omdöme och har förståelse för att du själv påverkar situationen när du uttalar dig eller agerar. Du har också god vana av dokumentation enligt gällande lagstiftning. Mot bakgrund av detta lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Känner du igen dig? Då är du efterlängtad att bli en av oss!

Övrigt att känna till

  • Vi söker dig som kan jobba på ett förutbestämt schema på del-eller heltid. Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg, sovande jour och vaken natt kan ingå.
  • Flera av våra boenden har gratis parkering i anslutning till arbetsplatsen. Med pendeltåg från Göteborg är du i centrala Kungsbacka på en halvtimme. Från Varberg tar det ungefär samma tid. Bussförbindelse vidare från/till Kungsbacka station.
  • Då vi vill främja hälsa och välmående i kommunen har du också möjlighet att få friskvårdsbidrag med 1500 kr årligen.
  • För att vara aktuell ska CV och personligt brev bifogas i ansökan.
  • Innan erbjudande om tjänst begär vi utdrag ur Misstanke- och Belastningsregistret-, blanketten för utdraget hämtar du på Polisens hemsida.

Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Enligt överenskommelse

Antal lediga befattningar
2

Sysselsättningsgrad
Enligt överenskommelse

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2017/821


Publicerat
2017-11-10

Sista ansökningsdag
2017-12-31


Kontakt

Christian Söderling, 0300-83 71 10

Rosanna Palmgren, 0300-83 71 12Logga in och ansök Tillbaka