Våra lediga jobb

Välkommen att söka jobb hos oss! Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, och får förändra på riktigt. Vi har 250 olika yrken som ger bra service till våra invånare och en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Följ gärna våra jobbkonton i sociala medier: LinkedinFacebook och Instagram.

Vad vill du bli i Kungsbacka? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av.

Här finns jobb för stödassistenter på våra grupp-och servicebostäder

Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss?

Vill du ha ett omväxlande och socialt arbete där du gör viktig skillnad och kan öka livskvalitén för personer med funktionsnedsättning? Då är detta något för dig! Vi söker just nu personal för tillsvidareanställning med placering på någon av våra grupp- och servicebostäder.

Om Individ och Familjeomsorg
Vi på Individ & familjeomsorg i Kungsbacka kommun ger socialt stöd till barn, unga och vuxna samt till personer med funktionsnedsättning. Vårt uppdrag är att erbjuda lättillgänglig hjälp som skapar trygghet och främjar självständighet utifrån individens unika villkor.

Vi gör utredningar, behandlar, genomför biståndsinsatser och arbetar med förebyggande verksamhet. För personer med funktionsnedsättning har vi boende, daglig verksamhet och personlig assistans. Den hjälpa vi erbjuder bygger på aktuell forskning och beprövad erfarenhet, och vi utgår från individens behov och de anhörigas önskemål.

Vi ansvara för att alla som vistats i kommunen har en skälig levnadsnivå och att barn och ungdomar växer upp under gynnsamma förhållanden.  

Att jobba på våra boenden i Kungsbacka
När du börjar jobba hos oss blir du en del av boendets team vars dagliga uppdrag är att tillgodose stöd i vardagen såsom motiverande samtal, hjälp med praktiska sysslor eller vid allehanda fritidsaktiviteter i och utanför hemmet. Du bidrar till upplevelsen av trygghet och delaktighet genom ett lyhört, smidigt och professionellt bemötande. Ditt arbete går i huvudsak ut på att främja utvecklingen av personens resurser för att ge så goda förutsättningar som möjligt till ett självständigt liv.

De boende får stöd och hjälp i vardagslivet utifrån ett socialpedagogiskt, stödjande förhållningssätt och vi jobbar med lågaffektivt bemötande. I ditt arbete ingår att vara kontaktperson, upprätta individuella genomförandeplaner och  föra social dokumentation. Vår målgrupp är personer med funktionsnedsättningar av olika karaktär i behov av stödinsatser enligt LSS och SoL.

Det här önskar vi av dig
Vi söker dig som har utbildning på gymnasienivå med inriktning mot omvårdnad – gärna psykiatriinriktning eller barn- och fritid. Meriterande är erfarenhet av lågaffektivt metod, AKK och tydliggörande pedagogik.

Du har förmåga att organisera och planera ditt arbete och skapa en trivsam miljö omkring dig. Du har lätt för att arbeta i team, då samarbete är en nyckelfaktor. Det är en förutsättning att du snabbt kan anpassa dig till ändrade omständigheter och behåller ditt lugn i stressade situationer. Du visar gott omdöme och har förståelse för att du själv påverkar situationen när du uttalar dig eller agerar. Du har också god vana av dokumentation enligt gällande lagstiftning. Mot bakgrund av detta lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi önskar oss nya, härliga medarbetare som kommer till jobbet med energi och vilja till stort engagemang. Känner du igen dig i beskrivningen tror vi att du kommer lyckas väl hos oss.

  • Vi söker dig som kan jobba på ett förutbestämt schema på del-eller heltid. Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg, sovande jour och vaken natt kan ingå
  • Flera av våra boenden har gratis parkering i anslutning till arbetsplatsen. Med pendeltåg från Göteborg är du i centrala Kungsbacka på en halvtimme. Från Varberg tar det ungefär samma tid. Bussförbindelse vidare från/till Kungsbacka station
  • Då vi vill främja hälsa och välmående i kommunen erbjuder vi friskvårdsbidrag upp till 1500 kr årligen
  • För att vara aktuell ska CV och personligt brev bifogas i ansökan
  • Vi vill även ha ett utdrag ur belastningsregistret, blanketten för utdraget hämtar du på polisens hemsida
  • Ange i din ansökan inom vilket geografiskt område du kan tänka dig att arbeta
  • Ange önskad anställningsgrad i procent
  • Ange när du tidigast kan börja
  • Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell

Antal lediga befattningar
3

Sysselsättningsgrad
Efter överenskommelse

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2017/836


Publicerat
2017-11-10

Sista ansökningsdag
2017-12-31


Kontakt

Christian Söderling, 0300-83 71 10

Rosanna Palmgren, 0300-83 71 12Logga in och ansök Tillbaka