Våra lediga jobb

Välkommen att söka jobb hos oss! Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, och får förändra på riktigt. Vi har 250 olika yrken som ger bra service till våra invånare och en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Följ gärna våra jobbkonton i sociala medier: LinkedinFacebook och Instagram.

Vad vill du bli i Kungsbacka? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av.

Bemanningscenter söker engagerade vikarier till Kungsbackas förskolor!

Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss?

Vill du arbeta som timvikarie på förskolor i Kungsbacka kommun? Är du intresserad av att möta barn i en pedagogisk roll och vara med där grunden läggs för barnens livslånga lärande? Har du lätt för att anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner? Då är du den vi söker!

Verksamhetens uppdrag
Service är Kungsbacka kommuns tredje största förvaltning. Vi ger service inom en mängd olika verksamheter till kunder i den kommunala verksamheten.

Befattningens roll och mål
Som timvikarie på Bemanningscenter ska du med kort varsel kunna arbeta på våra förskolor i hela kommunen. Du kommer i denna roll att genomföra pedagogiska insatser och vara ett stöd för barn och bistå närmaste kollegor efter önskemål.

Våra verksamheter är öppna måndag till fredag mellan kl 6:30 och kl 18 och vi önskar att du kan arbeta större delen av dessa tider.

Din profil
Vi söker främst dig som har avslutad gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har B-körkort. Vidare är du duktig på att ta egna initiativ och är van att strukturera ditt arbete, samtidigt som du har förmåga att anpassa dig utifrån olika situationer samt är bekväm i att arbetsdagen ofta är omväxlande.

Som person är du positiv, respektfull, lösningsfokuserad, har stor ansvarskänsla och sätter barnens behov i fokus. Du är en fena på att skapa goda relationer och att samarbeta.

Känner du igen dig? Då är du hjärtligt välkommen att bli en av oss!

Villkor
Vi erbjuder tim-anställningar på deltid/heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Observera!
Som timanställd kommer du arbeta inom förskola och måste enligt lag visa upp ett utdrag från belastningsregistret före anställning. Blanketten för utdraget, för arbete inom skola eller förskola (442.5), hämtar du enklast här:

här!

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
10

Sysselsättningsgrad
Timanställning

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2017/945


Publicerat
2018-01-01

Sista ansökningsdag
2018-05-01


Kontakt

Rekryterare Lena Mattsson-Lindelöf, 0300-837804, lena.mattsson-lindelof@kungsbacka.se

Bemanningsplanerare Birgitta Somler , 0300-837800, bemanning.forskola@kungsbacka.seLogga in och ansök Tillbaka