Våra lediga jobb

Välkommen att söka jobb hos oss! Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, och får förändra på riktigt. Vi har 250 olika yrken som ger bra service till våra invånare och en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Följ gärna våra jobbkonton i sociala medier: LinkedinFacebook och Instagram.

Vad vill du bli i Kungsbacka? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av.

Sommarvikarier sökes till serviceområde Lokalvård

Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss?

Det krävs god kompetens för att lyckats med lokalvård. Vi använder lokalanpassade material, miljövänliga rengöringsmedel och ergonomiska arbetstekniker. Vill du vara med och utveckla Lokalvården i Kungsbacka?

Vi söker nu nyfikna kollegor för sommaren som trivs i serviceyrket! 

Rollen som lokalvårdare hos oss
Som timvikarie på Bemanningscenter ska du med kort varsel kunna täcka upp för ordinarie personal vid t.ex. sjukdom och semester. Du kommer att utföra kontinuerliga städuppdrag i kommunens lokaler så som idrottshallar, äldreboenden, förskolor, grundskolor och kontor. Verksamheten är igång vardagar mellan kl 06-17 och vi önskar att du kan arbeta större delen av dessa tider. 

Vi söker nu duktiga vikarier som vill jobba i sommar!

Du erbjuds en introduktionsutbildning samt bredvidgång innan du börjar arbeta själv. 

Din profil
Du som söker skall ha fyllt 18 år, vara noggrann, tycka om att hålla rent och fint omkring dig och kan själv planera ditt arbete så att det utförs inom angivna tidsramar. Du har en hög servicekänsla och bemöter kunder och arbetskamrater på ett trevligt sätt. Du är flexibel och samarbetar bra med andra människor. Har du erfarenhet av lokalvård ser vi det som meriterande. Dina kunskaper i svenska behöver vara på en nivå så att du kan tillgodogöra dig instruktioner muntligt och skriftligt.

Du har hela kommunen som ditt arbetsfält och behöver vara beredd på att ta dig runt i kommunen, körkort och tillgång till bil är därför meriterande men inget krav.

Känner du igen dig? Då ser vi hoppfullt fram emot din ansökan!

Villkor
Vi erbjuder tidsbegränsade anställningar på deltid/heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Vi har störst behov av personal sommarveckorna 25-34. Möjligheter finns till förlängning av uppdrag och på sikt också tillsvidareanställningar. Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Observera! Som lokalvårdare kommer du arbeta inom förskola, skola och fritidsverksamhet och måste enligt lag visa upp ett utdrag från belastningsregistret före anställning. Blanketten för utdraget, för arbete inom skola eller förskola (442.5), hämtar du enklast här!

Det kan ta upp till 2-3 veckor för belastningsregistret att komma och för att processen ska bli så effektiv som möjligt är det bra om du beställer utdraget så snart som möjligt!

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
25-100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2018/31


Publicerat
2018-01-15

Sista ansökningsdag
2018-06-01


Kontakt

Bemanningsplanerare Sofia Almér, 0300- 83 78 00Logga in och ansök Tillbaka