Våra lediga jobb

Välkommen att söka jobb hos oss! Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, och får förändra på riktigt. Vi har 250 olika yrken som ger bra service till våra invånare och en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Följ gärna våra jobbkonton i sociala medier: LinkedinFacebook och Instagram.

Vad vill du bli i Kungsbacka? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av.

Sjuksköterska för sommarvikariat/timvikariat på Vård & Omsorg?

Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss?

Vill du ha ett omväxlande och socialt arbete där du gör skillnad? Vikarieenheten förser alla våra Vård- och omsorgsboenden samt hemtjänster med personal dygnet runt, när behov uppstår. Vi är ett härligt gäng med ett roligt och varierande arbete!

Befattningen roll

Som sjuksköterska hos oss på Vikarieenheten bedriver du medicinsk omvårdnad av patienter i alla åldrar, såväl i det egna hemmet som på särskilda boenden. Du får kunden att känna trygghet genom ett lyhört, smidigt och professionellt bemötande.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av hemsjukvård.

Du har god datorvana samt goda kunskaper i svenska. B-körkort är ett krav. Vidare är du nyfiken, tar ansvar för ditt arbete, planerar, organiserar och prioriterar dina uppgifter på ett effektivt sätt.

För att trivas hos oss på Vikarieenheten behöver du vara flexibel, lösningsorienterad samt tycka om ett tidvis högt arbetstempo. Du samarbetar bra med kollegor och relaterar till din omgivning på ett smidigt sätt. Du är lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för dina medmänniskor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Vi erbjuder tim-anställningar på deltid/heltid med tillsättning snarast eller enligt överenskommelse. Vi söker i första hand personal som vill arbeta till sommaren men är även intresserad av dig som vill jobba under våren. Du styr själv hur mycket och när du vill arbeta genom att lägga din tillgänglighet i bemanningssystemet Medvind.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vi ser hoppfullt fram emot din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
10

Sysselsättningsgrad
Timanställning

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2018/70


Publicerat
2018-02-01

Sista ansökningsdag
2018-06-15


Kontakt

Enhetschef Sonja Svensson, 0300- 83 51 77

Personaladmin Pierre Gavette & Anna Berg , 0300- 83 66 66Logga in och ansök Tillbaka