Våra lediga jobb

Välkommen att söka jobb hos oss! Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, och får förändra på riktigt. Vi har 250 olika yrken som ger bra service till våra invånare och en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Följ gärna våra jobbkonton i sociala medier: LinkedinFacebook och Instagram.

Vad vill du bli i Kungsbacka? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av.

Sök ett roligt och varierande sommarjobb som Servicevärd

Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss?

Rollen som Servicevärd hos oss

Som timvikarie på Bemanningscenter ska du med kort varsel kunna täcka upp för ordinarie personal vid t.ex. sjukdom och semester. Rollen som Servicevärd innebär en varierande vardag vilket passar dig som tycker om att vara ”spindeln i nätet”.

Några exempel på arbetsuppgifter är:

Lokalvård
Enklare fastighetsunderhåll, ex byta glödlampor etc
Administrativa uppgifter så som beställningar och posthantering
Köksservice och konferensservice 

Vi söker nu duktiga vikarier som vill jobba i sommar!

Vi söker dig som har en hög servicekänsla och bemöter kunder och arbetskamrater på ett trevligt sätt. Du jobbar aktivt med kundkontakter vilket innebär att det är viktigt att du är lyhörd för kundernas önskemål och har god social kompetens. Du behöver kunna arbeta självständigt samt ha lätt för att planera ditt arbete så att det utförs inom angivna tidsramar. Du är minst 18 år, har god datorvana och goda kunskaper i svenska, tal och skrift. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Din profil

Vi vill att du:

  • är minst 18 år
  • är kundfokuserad/serviceinriktad
  • har grundläggande datorvana
  • gärna har erfarenhet av liknade arbete då vi ser det som meriterande

Du har hela kommunen som ditt arbetsfält och behöver vara beredd på att ta dig runt i kommunen, körkort och tillgång till bil är därför meriterande men inget krav.

Känner du igen dig? Då ser vi hoppfullt fram emot din ansökan!

Villkor

Vi erbjuder tidsbegränsade anställningar på deltid/heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Vi har störst behov av personal sommarveckorna 25-34. Möjligheter finns till förlängning av uppdrag och på sikt också tillsvidareanställningar. Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Observera! Som Servcievärd kan du komma att arbeta inom förskola, skola och fritidsverksamhet och måste enligt lag visa upp ett utdrag från belastningsregistret före anställning. Blanketten för utdraget, för arbete inom skola eller förskola (442.5), hämtar du enklast här!

Det kan ta upp till 2-3 veckor för belastningsregistret att komma och för att processen ska bli så effektiv som möjligt är det bra om du beställer utdraget så snart som möjligt!

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
25-100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2018/80


Publicerat
2018-02-06

Sista ansökningsdag
2018-04-30


Kontakt

Bemanningsplanerare Sofia Almér, 0300- 83 78 00

Bemanningsplanerare Hannes Österlind, 0300- 83 78 00Logga in och ansök Tillbaka