Våra lediga jobb

Välkommen att söka jobb hos oss! Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, och får förändra på riktigt. Vi har 250 olika yrken som ger bra service till våra invånare och en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Följ gärna våra jobbkonton i sociala medier: LinkedinFacebook och Instagram.

Vad vill du bli i Kungsbacka? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av.

Brandskyddssamordnare till serviceområde Fastighet

Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss?

Om oss

I Kungsbacka är vi stolta över att så många väljer att flytta till oss. Varje år får vi över 1 000 nya invånare. Fastigheters uppdrag är att tillgodose kommunens totala lokalbehov. Vi förvaltar cirka 400 000 kvadratmeter egna och inhyrda lokaler som hyrs ut internt till kommunens olika verksamheter. Vi ansvarar för planering och projektsamordning samt inredning vid ny- och ombyggnationer. Vi arbetar med brandskydd, hyresadministration, fastighetsdrift och -skötsel, akut och planerat underhåll samt verksamhetsvaktmästeri. Vi förvaltar främst skolor, idrottshallar, förskolor och ett fåtal särskilda boenden. Fastigheterna vi har hand om är allt från historiska byggnader till helt nybyggda.

Arbetsuppgifter

Som brandskyddssamordnare arbetar du med helhetskonceptet inom förebyggande brandskydd. Arbetet är omväxlande och kommer bestå av att ge kunderna stöd i alla delar av brandskyddstjänst, från inspektion till att hålla utbildningar för kundernas personal samt framtagning av dokumentation. I dina arbetsuppgifter ingår även utförande av service, montage och installation av brandskyddsutrustning. Du anordnar, skräddarsyr och utvärderar utrymningsövningar enligt verksamheternas önskemål. Vidare har du en löpande dialog med säkerhetstekniker, brandskyddsansvariga och brandskyddsombud. Du ansvarar för att dokumentation (den s.k. SBA- pärmen) är uppdaterad och felfri, planerar, organiserar samt håller utbildningar i brand och HLR. I din roll är du huvudanläggningskötare för kommunens brandlarm.

Din profil

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom säkerhet SMO/Riskhanteringsakademien eller liknande, alternativt dig som har flerårig erfarenhet av arbete som brandskyddstekniker/brandman eller liknande arbete. Du har mycket goda kunskaper i datorhantering samt god språklig förmåga gällande svenska, tal och skrift där du har förmåga att skriva enkelt och tydlig återkoppling. Det är meriterande om du har erfarenhet av något av följande; hålla utbildningar, SBA-kontroller, byggnadstekniskt brandskydd, HLR instruktörs utbildning, kontroll av brandsläckare och brandlarm månad/kvartalskontroll, inbrott/passersystem.

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som trivs i en roll där du strukturerar och driver ditt eget arbete framåt mot ett gemensamt mål. Du bemöter kunder på ett lyhört och professionellt sätt och är mån om att ge god service. Du är en lagspelare och lägger stor vikt vid kvalitet i ditt arbete. Du trivs i en dynamisk arbetsmiljö och du ser möjligheter i förändring. I samband med en eventuell intervju ska du hålla en presentation på cirka 5 minuter om något som intresserar dig.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 11 april 2018. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan. OBS! Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2018/122


Publicerat
2018-02-21

Sista ansökningsdag
2018-04-11


Kontakt

Säkerhetstekniker, Johan Arvidsson, 0300-83 79 50

Enhetschef, Jessica Wibeck, 0300-83 79 60Logga in och ansök Tillbaka