Våra lediga jobb

Välkommen att söka jobb hos oss! Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, och får förändra på riktigt. Vi har 250 olika yrken som ger bra service till våra invånare och en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Följ gärna våra jobbkonton i sociala medier: LinkedinFacebook och Instagram.

Vad vill du bli i Kungsbacka? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av.

Feriearbete för dig som läser Vård och Omsorg och inte fyllt 18 år

Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss?

I sommar behöver vårt lag förstärkning. Vi vill ha dig som vill, vågar och kan!

Välkommen att söka ”Riktat Feriearbete” i Kungsbacka kommun. Förvaltningen för Vård & Omsorg erbjuder dig som utbildar dig inom Vård och Omsorg att få erfarenhet inom ditt yrkesområde i sommar. Det ger dig en möjlighet att få en inblick i arbetet och referenser för framtida jobb.

Vi vänder oss till Dig som läser årskurs 1 eller 2 på Vård och Omsorgsprogram i Kungsbacka Kommun och ännu inte har fyllt 18 år. Riktat feriearbete till dig under 18 år (16-17 år)

Du kommer få introduktion och en handledare som kommer finnas till hands under perioden du jobbar. De verksamheter som kan vara aktuella för ”riktat feriearbete” är äldreboende och träffpunkter för äldre. Du kommer till ett arbete där den ena dagen aldrig är den andra lik, där du gör skillnad varje dag och får träffa intressanta människor med stor livserfarenhet. Du kommer även att arbeta med fina kollegor som gillar sitt jobb.

Villkor
Vi erbjuder dig ”riktat feriearbete” under 3-5 veckor, med arbetsuppgifter inom området du utbildar dig inom. Arbetstiden är 8 tim/dag, max 40 timmar i veckan, endast vardagar. Arbetstiden är förlagd mellan 06 och 22, alternativt 07 och 23.

Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 1 juni. I din ansökan vill vi att du berättar mer om dig själv och varför du söker till oss!

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning kortare än 3 månader

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Timlön 88 kr/ tim.

Antal lediga befattningar
5

Sysselsättningsgrad
50-100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2018/133


Publicerat
2018-02-27

Sista ansökningsdag
2018-06-01


Kontakt

Personaladministratör Anna Berg, 0300- 83 66 66, alt. anna.berg@kungsbacka.se

Personaladministratör Pierre Gavette, 0300- 83 66 66, alt. pierre.gavette@kungsbacka.seLogga in och ansök Tillbaka