Våra lediga jobb

Välkommen att söka jobb hos oss! Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, och får förändra på riktigt. Vi har 250 olika yrken som ger bra service till våra invånare och en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Följ gärna våra jobbkonton i sociala medier: LinkedinFacebook och Instagram.

Vad vill du bli i Kungsbacka? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av.

Undersköterskor sökes till Hemtjänstens Nattpatruller

Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss?

Som Undersköterska träffar du människor i olika åldrar, där upplevelser är unika, arbetet omväxlande, meningsfullt och utvecklande! Vill du bli en av oss?

Verksamhetens uppdrag
Vi är 1200 medarbetare som med vår samlade kompetens och professionalitet, ger våra invånare omsorg och sjukvård – hemma eller på våra boenden. I nära dialog med den enskilde och anhöriga formar vi en god, hälsofrämjande och säker omvårdnad där livskvalitet sätts i första rummet.

Rollen som undersköterska hos oss
Som undersköterska hos oss arbetar du och du ger omvårdnad och social omsorg utifrån kundernas individuella behov, i det egna hemmet. Du bidrar till upplevelsen av trygghet genom ett lyhört, smidigt och professionellt bemötande. Du arbetar och hjälper kunder i förvaltningarna för Vård och Omsorg samt Funktonsstöd både i kommunal och privat regi. Som anställd i nattpatrull ingår att sitta vak om behov uppstår.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, är fyllda 18 år och har B-körkort. Du har ett professionellt bemötande och ett reflekterande förhållningssätt samt är en lugn och stabil person som klarar av ett högt arbetstempo. Du gillar att träffa nya människor och har en god samarbetsförmåga och anpassar dig till förändringar, ser möjligheter till förbättring och tar initiativ till nya lösningar. Du har även god datorvana och är duktig på dokumentation. Meriterande om du har erfarenhet av arbete inom hemtjänsten.

Villkor
Vi erbjuder en till två tillsvidaretjänster samt tre till fyra vikariat. Tillträde enligt överenskommelse. Vi arbetar över hela verksamhetsområdet, vilket betyder att du kan komma att arbeta på äldreboende om behov uppstår. Urval och intervjuer sker löpande så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 30 april.

#LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
6

Sysselsättningsgrad
Enligt överenskommelse

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2018/147


Publicerat
2018-03-06

Sista ansökningsdag
2018-04-30


Kontakt

Enhetschef Sonja Svensson, 0300- 83 51 77Logga in och ansök Tillbaka