Foto Kerstin Fredberg

Timvikarie i för-och grundskolor

För att möta behov och erbjuda barn och elever en god verksamhet behöver vi timvikarier som med kort varsel kan rycka in i våra för-och grundskolor. Genom att arbeta som timvikarie får du möjligheten att pröva på ett spännande och roligt yrke!

Som vikarierande timvikarie i förskolor och grundskolor ska du med kort varsel kunna arbeta i olika delar i Kungsbacka kommun. Våra verksamheter har i regel öppet måndag till fredag klockan 6-18.

Du ska trivas med att arbeta på många olika arbetsplatser, kunna prata och förstå svenska, samt ha lätt för att anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner. Du får gärna ha utbildning inom förskola eller skola.

Du som arbetar som vikarie inom förskolan får en bokningsförfrågan via SMS.

Timvikarier inom skolan blir inringda vid behov.

Mer information och anmälan

Rekrytering av timvikarier till sker via kommunens gemensamma bemanningscenter. Mer information och intresseanmälan hittar du om du klickar på länken nedan

Lediga jobb

Kontakta gärna