Foto: Scandinav bildbyrå

Invånardialog om kommunal vård och omsorg

Nu har du chans att tycka till om hur vi utvecklar vår verksamhet inom vård och omsorg. Delta i vår invånardialog på Seniormässan 2 september.

Resultatet av våra årliga kundundersökningar visar att många är nöjda med sin hemtjänst, sitt boende, sin sjukvård i hemmet och det stöd vi erbjuder. Vi är glada för detta och vill bli ännu bättre.

Hur vi samverkar, involverar och använder den digitala tekniken är viktiga frågor för framtiden. Det handlar i slutändan om hur vi utvecklar vår verksamhet för att skapa så stor nytta som möjligt för dig som kommuninvånare.

Nu behöver vi din hjälp!

Var med och tyck till om hur vi kan vässa oss genom nya samarbetsformer och digitala lösningar i framtidens kommunala vård och omsorg!

Var? Seniormässan, Kungsbacka Teater. Läs programmet för seniormässan här.

När? 2 september, 2017, klockan 10-16.

Hur? Du medverkar i invånardialogen genom att besvara ett digitalt frågeformulär, helt anonymt. Du anmäler ditt intresse att delta i dialogen i vår monter på mässan.

Välkommen!

Kontakta gärna: