#mittsommarföretag

Skapa ditt eget sommarjobb i sommar! Pröva att driva företag själv eller tillsammans med en kompis där ni tjänar era egna pengar. Du får hjälp med utbildning, stöd och handledning samt får ett startkapital för ditt företag.

I sommar har du som är mellan 15-20 år och bor i Kungsbacka kommun, chansen att starta eget som sommarjobb. Exempel på sommarföretag kan vara trädgårdstjänster, hantverk eller att sälja glass på stranden. Det viktigaste är att du har driv, kreativitet och vilja.

Vad är #mittsommarföretag?

Du kan driva #mittsommarföretag på egen hand eller tillsammans med en kompis. Vi startar den 18 juni med fyra utbildningsdagar där vi lär känna varandra, utvecklar idéer tillsammans och lär oss hur det är att driva företag. Företagen drivs under vecka 26-28 med stöd av en handledare. Dessutom får du ett startkapital på 2000 kronor. Vi avslutar #mittsommarföretag tillsammans och firar ihop den 13 juli!

Det här får du lära dig:

  • Starta och driva företag
  • Marknadsföring och försäljning
  • Budget

Du är försäkrad under hela perioden och har en handledare som ger dig stöd och råd.

Vem kan söka?

Du är mellan 15-20 år och folkbokförd i Kungsbacka kommun. Om du är under 18 år behövs ett medgivande från vårdnadshavare. Alla sökande kommer att kallas till intervjuer som sker löpande. Du söker genom att fylla i formuläret nedan.

Varmt välkommen med din ansökan senast 13 maj!

Kontakta gärna

Utvecklingsledare Carin Ternön
0300-83 41 54
carin.ternon@kungsbacka.se

Utvecklingsledare Kajsa Jeppsson
0300-83 41 61
kajsa.jeppsson@kungsbacka.se