Foto: Sara Sandbacka

Aktuellt på träffpunkterna

Här nedan kan du läsa om vad som händer just nu på de olika träffpunkterna i kommunen.

Digital teknik

Är du nyfiken på dagens digitala teknik? På drop-in träffarna kan du bekanta dig med teknik, främst surfplattor och smarta telefoner. Syftet är att locka till nyfikenhet och inspirera till ökat användande, inga förkunskaper krävs. Ta gärna med dig "din teknik", det finns även ett fåtal surfplattor till utlåning. Det är kostnadsfritt och ingen föranmälan krävs. Under våren sker flertalet av de Digitala teknikträffarna i samarbete med Kultur och Fritid. Träffpunktens personal håller i träffarna tillsammans med Boken kommer.Välkommen!
Aktuella tider under Dokument längre ner på sidan.
För mer information, ring: 0300-83 86 26.

Simning för seniorer

På onsdagar mellan klockan 11-13 är det lite lugnare i Kungsbacka simhall och ett bra tillfälle för att bada och simma.
Personal från Träffpunkten finns på plats sista onsdagen i varje månad med undantag för juni, juli samt augusti.
Badavgift; 33 kronor.
Ingen föranmälan.
Detta är ett samarbete mellan Träffpunterna och Kultur & Fritid.
För aktuella datum

Föreläsning Mig lurar du inte

SPF, PRO, Polisen och Brottsofferjouren har tagit fram ett material som dem kallar Mig lurar du inte.
Ulf Nordenman ordförande på Brottsofferjouren i Kungsbacka kommer ut till kommunens träffpunkter och föreläser om detta så viktiga ämne. För aktuella tider kontakta din träffpunkt.

Träffpunkterna har en blogg

Träffpunkterna har en blogg för att kunna berätta mer om sin verksamhet. Välkommen att besöka den och kommentera gärna det du läser. 

Dialogmöte

På mötet har du som senior möjligheten att påverka och forma innehållet på träffpunkten både vad det gäller kulturprogram, aktiviteter, utflykter, fester med mera samt hur miljön i lokalen kan utformas för allas trevnad. Dina åsikter och förslag ligger till grund för kommande innehåll på träffpunkten. Förutom träffpunktens personal deltar även en representant från förvaltningen. Datum och tid för möte hittar du i respektive träffpunkts månadsprogram.

SMS från träffpunkterna

Få meddelande om eventuella förändringar i träffpunkternas program, direkt i din mobil. För att anmäla dig till tjänsten skriver du fr träff och skickar det till nummer 72270. Glöm inte mellanslaget efter fr i meddelandet.

När du inte vill ha tjänsten längre skickar du fr träffstopp till 72270.

Slöjdsalar

Vård och Omsorg tillhandahåller slöjdsalar på Kyvikshus och Pölagården samt på Omsorgsboendet Löftagården. Verksamheten i slöjdsalarna drivs av seniorerna själva. För mer information kontakta ansvarig enhetschef för träffpunkterna.

Kontakta gärna

Vikarierande enhetschef Wanja Brattén
0300-83 52 27
wanja.bratten@kungsbacka.se

Koordinator Elisabet Nordin
0300-83 86 26
elisabet.nordin@kungsbacka.se