Stefan Hyttfors pratade om en oförutsägbar framtid på frukostklubben

Från Pewdiepie till självkörande bilar. Till december månads frukostklubb och ledarskapskafé var Stefan Hyttfors inbjuden för att prata om en svårtydd framtid. Företagare och chefer i kommunen samlades i en välfylld aula på Elof Lindälvs gymnasium.

Under parollen Vill du veta hur framtiden blir? Skapa den! pratade pr-konsulten och föreläsaren Stefan Hyttfors om den allt mer föränderliga tid vi lever i. 

– Tycker ni att den här hösten har varit stressig, så passa ändå på att njuta, för så här långsamt kommer det aldrig mer gå, sa Hyttfors skämtsamt.

Utveckling med utmaningar

Med ingredienser som Teslas högteknologiska bilar, artificell intelligens-forskning och Youtube-fenomenet Pewdiepie skapade sedan Hyttfors en intressant och stundtals utmanande berättelse om vårt samhälles utveckling och de utmaningar vi står inför.

– Klart är att vi måste våga satsa. Se på energifrågan till exempel. Vi har en fantastisk källa i solen. Lär vi oss bara hur man lagrar den energin på ett effektivt sätt skulle vi kunna sluta använda fossila bränslen imorgon.

Frukostklubbarna åter i vår

Detta var sista frukostklubben för i år. Nu pågår planeringen för fullt för vårens arrangemang. Håll utkik på kungsbackafrukostklubb.se och i nyhetsbrevet Näringsrikt.

Kontakta gärna