Nu har vi lanserat ny webbplats för Made by Kungsbacka

Webbplatsen Made by Kungsbacka är en samlingsplats för samverkan mellan utbildning och omvärld i Kungsbacka kommun. Nu har webbplatsen fått ett nytt utseende och nytt innehåll.

- Vi har haft ett utvecklingsarbete kring vårt begrepp Made by Kungsbacka under våren och hösten 2016 och har utvecklat sidan så att det blir tydligare vad Made by Kungsbacka faktiskt är – det vill säga all samverkan mellan skola och omvärld i Kungsbacka kommun. En viktig del för att bli bättre på samverkan är att sprida lärande exempel, dela med oss, visa upp och inspireras av varandra. Där har webbplatsen en viktig funktion, säger utvecklingsledare Frida Svensson. 

Made by Kungsbackas webbplats är till för både omvärlden och för skolan.

- Webbplatsen är ett fönster utåt om vad som händer och gör det lättare för omvärlden att ta kontakt med skolan om man vill samarbeta, en väg in.

Kungsbacka i fokus i vår 

- Det är extra roligt att vi kan visa upp alla lärande exempel på Made by Kungsbacka när vi har hela Sveriges ögon på oss när vi nu i vår arrangerar Samverkan skola-arbetslivskonferensen (SSA) i Kungsbacka, säger Frida Svensson. 

Besök Made by Kungsbackas nya webbplats här

Made by Kungsbacka är all samverkan mellan utbildning och omvärld i Kungsbacka, från förskola till vuxenutbildning. Made by Kungsbacka är ett gemensamt initiativ en gemensam och satsning från Förskola & Grundskola, Gymnasie & Vuxenutbildning och Kommunledningskontoret/näringsliv.