Återvinningsstation i Hede tas bort

Återvinningsstationen vid Ica Maxi på Hedebrovägen i Kungsbacka stängs vecka 46 på markägarens begäran. I dagsläget finns ingen ersättningsplats att tillgå men Förpacknings- och Tidningsinsamlingen (FTI) arbetar för att hitta en ny placering.

FTI hänvisar alla återvinnare av förpackningar och tidningar till återvinningsstationerna vid Willys på Göteborgsvägen och på Borgmästaregatan vid Tingbergsvallen.

– Vi arbetar ständigt för att öka möjligheterna till återvinning och därför är det såklart ogynnsamt när en återvinningsstation måste stängas. Vi har försökt att hitta en ny plats för stationen men vi har tyvärr fått avslag på bygglovsansökan, säger Magnus Örnborg, regionchef på FTI.

Vid frågor kontakta

Magnus Örnborg, regionchef, Förpacknings- och Tidningsinsamlingen
Telefon 08-566 144 74
magnus.ornborg@ftiab.se