Ta hjälp av fixaren i julstöket

Nu börjar det bli dags att sätta upp adventsstjärnor och hänga upp julgardinerna. För de seniorer som behöver hjälp med enklare sysslor där det finns risk för att ramla finns fixartjänsten.

Alla seniorer i Kungsbacka kommun kan anlita fixaren för att få hjälp med sådant som du inte klarar av själv och som innebär en risk för att du ska ramla. Det kan till exempel handla om att hänga upp adventsstjärnan i fönstret, byta en lampa eller hänga upp julgardinerna. Det handlar helt enkelt om enklare sysslor som inte görs av hemtjänsten eller personalen på ditt boende.

Den som vill anlita fixaren kan ringa Kungsbacka direkt 0300-83 40 00, som tar ditt namn och telefonnummer. Vanligtvis ringer Fixaren upp dig inom två arbetsdagar för att bestämma en tid när han ska komma och hjälpa dig. Men inför advent kan det dröja någon eller några dagar extra eftersom det är många som vill ha hjälp att göra julfint.

Fixartjänsten kostar inget att anlita.

Kontakta gärna
Kundcentret Kungsbacka direkt 0300-83 40 00