Träffa Yrkeshögskolan på mässan Kunskap & Framtid

Utbildningsmässan Kunskap & Framtid arrangeras på Svenska Mässan i Göteborg 23-25 november.

Mässan är Västsveriges största utbildningsmässa och pågår i tre dagar. Representanter från universitet, högskolor, yrkeshögskolor och arbetsgivare finns på plats för att informera om sina verksamheter och utbildningar.

En av utställarna är Yrkeshögskolan Kungsbacka.

- Vi deltar på mässan för att informera om alla utbildningar vi sökt 2018 men också för att marknadsföra YH Kungsbacka som den lilla skolan som värnar om individen, säger Kerstin Uddenberg, rektor på Yrkeshögskolan Kungsbacka.

Jobb efter utbildningen

Utbildningsmässan Kunskap & Framtid vänder sig till dig som vill studera vidare, byta yrkesinriktning eller som planerar att studera utomlands.

Yrkeshögskolan Kungsbacka har en mycket hög andel av sina studerande i anställning efter examen.

- Utbildningsmässan är ett ypperligt tillfälle för oss att visa på att YH-utbildningar är kortare eftergymnasiala utbildningar som matchar det behov på specifika yrkesroller och yrkesutgångar som närlingslivet söker, berättar Kerstin Uddenberg.

Yrkeshögskolan Kungsbacka hittar du i monter B06:18

Läs mer om utbildningsmässan här