Ulrika Granfors ny chef för Kultur & Fritid

Nu är det klart med ny förvaltningschef till Kultur & Fritid. Fastighetschef Ulrika Granfors tar över i december efter avgående förvaltningschef Linus Kron.

Ulrika Granfors har en lång karriär inom den kommunala sfären och fastighetsområdet och kommer närmast från rollen som fastighetschef inom förvaltningen för Service.

- Jag är glad att välkomna Ulrika. Hon har, under sin tid i Kungsbacka, visat på ett gott ledarskap, god leverans och en stor förståelse för de övergripande utmaningar som kommunen har. Ulrika och jag delar synen på att kultur och fritid är en avgörande bidragande och viktig faktor för hur vi lyckas i våra kärnuppdrag i kommunen, säger kommundirektör Ann-Charlotte Järnström.

Mångårig chefserfarenhet

Ulrika Granfors har varit verksamhetschef på Service Fastigheter i snart sju år. Dessförinnan var hon verksamhetschef i Marks kommun. Hon har även arbetat som konsult och i större privat företag.

Hon ser fram emot sin nya roll i Kungsbacka kommun:

- Jag är ju redan väl förtrogen med resten av kommunen så jag kan därför gå direkt på att lära känna alla medarbetare och verksamheten på djupet. Som privatperson tar jag och min familj väldigt ofta del av till exempel hela Fyrens utbud samt av våra kultur- och naturmiljöer. Därtill är jag en eldsjäl inom föreningslivet. 

Ulrika Granfors tar över chefskapet den 4 december då Linus Kron slutar för en chefstjänst på Västkuststiftelsen. Övergången blir glidande för att verksamheten ska löpa på smidigt för såväl Service Fastigheter som Kultur & Fritid.

Kontakta gärna

Kontakta gärna