Lovisa Eld blir ny chef på förvaltingen för Service. Foto: Privat

Lovisa blir ny chef på förvaltningen för Service

Lovisa Eld blir ny chef för förvaltningen för Service i Kungsbacka. Lovisa tillträder i februari och efterträder nuvarande förvaltningschef Lars Nyström.

I april går Lars Nyström som idag är förvaltningschef på Service i pension och nu är hans efterträdare utsedd. Lovisa Eld arbetar i dag som platschef för den multinationella koncernen ISS på Ringhals. Tidigare har hon arbetat som bland annat controller, processledare och i olika chefsuppdrag inom Renova och Västtrafik.

- Jag önskar Lovisa välkommen till Kungsbacka och jag är väldigt glad att hon blir en av våra förvaltningschefer. Hon är en bra ledare och har med sig en bred erfarenhet från näringslivet som vi kommer att ha stor nytta av, säger kommundirektör Ann-Charlotte Järnström.

”Här händer mycket och mycket är på gång”

Lovisa tillträder tjänsten 1 februari och ser fram emot sin nya tjänst.

- Det känns inspirerande att börja jobba i Kungsbacka. Här händer mycket och mycket är på gång. Jag ser fram emot att leda verksamheten framåt, och att få arbeta kreativt och utvecklade med frågor inom förvaltningen, frågor som engagerar mig.

Kontakta gärna