Drick vårt vatten – det är gött som katten!

Drick vårt vatten – det är gött som katten! Så lyder den nya sloganen på våra dricksvattenflaskor.

Det vinnande bidraget i kommunens slogantävling lämnades in av klass 4A på Bräckaskolan i Fjärås. Priset delades ut på onsdagen, som var Världsvattendagen, på kulturhuset Fyren av Monica Neptun (L), ordförande i nämnden för Teknik.

Förutom ett diplom och en uppsättning flaskor belönades klassen med ett besök på Universum i Göteborg.

Kranvatten billigare än köpevatten

Vattenflaskorna delar vi ut vid studiebesök på våra reningsverk, utställningar med mera. Syftet är att uppmärksamma att vi har ett utmärkt kranvatten i Kungsbacka, och att ett glas vatten från kranen i Kungsbacka kostar ungefär ett halvt öre. Att köpa sitt vatten på flaska i affären kostar ungefär tusen gånger mer och är dessutom sämre för miljön.