Nu är det dags för årets SSA-konferens!

Den 19-21 april arrangerar Kungsbacka den nationella konferensen Samverkan skola-arbetsliv. Tema på årets konferens är samverkan där vi får flera lärande exempel och inspiration från de som vågat.

Syftet med konferensen är att utbildning och arbetsliv ska mötas, diskutera, kunskapa och inspireras tillsammans. Att levla samverkan handlar om att oavsett hur mycket eller lite man samverkar idag, kan vi alla utvecklas, hitta nya vägar och inspireras!

På programmet

Teo Härén, en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare är moderator. Kajsa Bergqvist föreläser om mod, passion och att aldrig ge upp. Björn Söderberg, årets talare i Sverige 2008, visar hur vår livsstil inte är hållbar, men samtidigt hur vi kan förändra.

Se hela programmet här.

Lärande exempel

Tillsammans med representanter från arbetslivet diskuterar vi framtidens kompetensbehov, forskare presenterar senaste forskningsresultat om entreprenöriellt lärande och mängder av lärande exempel – ur ett regionalt, nationellt och internationellt perspektiv. Dessutom genomsyras dagarna av skolelever som bidrar på många spännande sätt.

Sen anmälan? Kontakta julia.M.jonsson@regionhalland.se eller linus.engdahl@regionhalland.se

Läs mer om SSA-konferensen här