Vill du arrangera aktiviteter i Badhusparken i sommar?

Vill du, din förening eller organisation arrangera aktiviteter i Badhusparken i sommar? Vill du vara med och bidra till att Badhusparken blir en mötesplats för kommuninvånare i alla åldrar? Då kan du anmäla ditt intresse till förvaltningen för Kultur & Fritid.

Under perioden 19 juni-18 augusti kommer förvaltningen för Kultur & Fritid att samordna aktiviteter i Badhusparken i centrala Kungsbacka.

Kultur & Fritid står för polistillstånd. Tillståndet avser mindre evenemang, utan höga ljudvolymer och som avslutas innan klockan 21. För större evenemang krävs en separat tillståndsansökan.

Kultur & Fritid kan vara behjälplig med enklare tekniska behov. Vid regn kan vi inte ha någon teknisk utrustning utomhus.

Badhusparken är en offentlig plats och innefattas av rådande lagstiftning. Det är inte tillåtet att bruka alkohol eller droger i parken.

Boka ditt evenemang senast 20 april

Programmet samordnas av Kultur & Fritid utifrån de programpunkter som kommer in, utan prioritering. Det gäller därmed att vara först till kvarn och bokning ska göras senast 20 april. Programmet med alla aktiviteter kommer att finnas i kommunens evenemangskalender.

För att boka in ett evenemang, skicka ett mejl till kerstin.ohlsson@kungsbacka.se  med följande information:

  • Evenemangets namn och typ
  • Arrangör och kontaktuppgifter
  • Önskat datum och tid
  • Tekniska behov

Kontakta gärna

Administratör Kerstin Ohlsson
0300-83 78 48
kerstin.ohlsson@kungsbacka.se