Mötesplats integration - öppet möte om mottagande av nyanlända

Nu är det dags för öppet möte om integration i Kungsbacka. Obs - ny plats för mötet är Elof Lindälvs gymnasium, aulan. Vi tittar på hur det senaste året sett ut och vad planerar vi framöver. På Mötesplats integration kan du träffa representanter från kommunen, polisen, frivilliga organisationer och andra som arbetar med mottagande av nyanlända. Ta del av fakta, ställ dina egna frågor och lär dig mer om hur du kan engagera dig.

– Vi vill regelbundet berätta om det som händer i vår verksamhet och eftersom det är flera andra myndigheter – och även frivilliga krafter från allmänheten – som samarbetar så behövs ett forum där vi kan samla oss och titta på nuläget men också blicka framåt tillsammans, säger Karin Martinsson, integrationschef.

Ställ dina frågor i förväg

Vill du ställa frågor till vår panel? Välkommen att skicka in din fråga i formuläret nedan. Vi besvarar så många av de inkomna frågorna som möjligt under kvällen. Svaren – och även svar på de frågor som inte hinns med under kvällen – finns att läsa i efterhand på kungsbacka.se.

Plats för mötet

Elof Lindälvs gymnasium, aulan

Datum och tid

Torsdag 4 maj klockan 18-20

Program i korthet

Klockan 18-19 Start, panelsamtal och intervjuer på scen

Klockan 19-19.15 Frågor från allmänheten (skicka in din fråga nedan)

Klockan 19.15-20 Dialogstationer. Här har du möjlighet att gå till stationer för dialog med de olika aktörerna som finns på plats. Detta blir också avslutningen för årets mötesplats.

Medverkande

Förutom delar av kommunledningen medverkar Arbetsförmedlingen, Polisen i Kungsbacka, medarbetare från olika delar av kommunens verksamheter, lokala föreningar med flera.

Föreningar och ideellt engagemang

Är din förening eller organisation engagerad i integration och nyanlända? Välkomna att vara med under kvällens dialogstationer och berätta om möjligheterna att engagera sig. Hör gärna av dig till oss om du är intresserad eller har frågor om kvällen.

Kontakt

Karin Martinsson, integrationschef
karin.martinsson@kungsbacka.se

Charbel Sader, kommunikatör
charbel.sader@kungsbacka.se

Välkommen att skicka in din fråga. Vi besvarar så många av de inkomna frågorna som möjligt under kvällen. Svaren – även på de frågor som inte hinns med under kvällen – finns att läsa i efterhand här på kungsbacka.se