Nylansering av Kungsbackas officiella besöksguide, visitkungsbacka.se

Nu har vi lanserat en ny version av Kungsbackas officiella besöksguide. Den nya webbplatsen fungerar lika bra i mobilen och på surfplattan som på datorn.

- Vi lanserade nyligen nya webbplatser för två av våra besöksmål, Äskhults by och naturum Fjärås Bräcka, som är byggda i samma webbpubliceringssystem. Vi fokuserar på inspiration och kan skapa attraktivt och intresseväckande innehåll för att locka besökare till Kungsbacka, säger Sofia Rosén, enhetschef för Kulturmiljö, scen & konst.

Webbplatsen är integrerad med TripAdvisor som är världens största reseforum. Där lämnar resenärer opartiska omdömen på städer, boenden, sevärdheter, restauranger och mycket annat. Det som syns på TripAdvisor är till stor del användarskapat innehåll.

Med hjälp av TripAdvisor kan företagen inom besöksnäringen analysera hur de kommunicerar med resenärerna och hur de står sig i konkurrensen. Med TripAdvisor får innehållet en kvalitetsstämpel.

- De flesta företag har idag en egen webbplats, men för att nå ut i det stora informationsflöde som internet innebär, är det viktigt att finnas med i olika sammanhang och på olika typer av sajter, menar Sofia Rosén.

Den genomsnittliga besökaren söker idag information om ett företag på fem till tio olika sajter innan de fattar beslut om sitt boende och sin resa.

Kontakta gärna