Fototävling – visa upp ditt Kungsbacka

Nu pågår en fototävling där du kan vara med och visa din bild av vår kommun samtidigt som du har chansen att vinna fina priser. Delta i tävlingen du också!

Vi älskar vårt Kungsbacka. Kommunen där framtiden växer. Vår vision beskriver hur vi vill att det ska vara i Kungsbacka år 2030. Vad tycker du är det bästa med Kungsbacka, och hur vill du ha det här i framtiden?

Dela din bild med #mittkba

Vi söker dig som tillsammans med oss vill visa din bild av vår sköna kommun och samtidigt vara med och tävla om fina priser. Det är enkelt - ta en bild, dela den på Instagram eller Facebook med #mittkba och skriv något kort om vad vi ser på bilden och varför du delar just den.

Bilden kan vara på ditt smultronställe, din favoritaktivitet eller sådant du vill förbättra i kommunen. Staden, naturen, kulturen eller en plats att alltid minnas. Vad är #mittkba för dig?

Tävling och priser

När du taggar din bild med #mittkba är du med i fototävlingen. Sedan kan vem som helst rösta på sin favoritbild och de tio bilderna som får flest röster går till final där en jury väljer ut den vinnande bilden. Din bild hamnar på vår kampanjsida, där du också kan rösta och se alla tävlingsbidrag. Du kan vara med och tävla mellan 15 maj och 1 september. 

Förstaprisvinnaren i tävlingen får en övernattning för två personer på Tjolöholms slott och du får också donera 10 000 kronor från kommunen till en lokal förening. 2:a-10:e plats får ett pris från någon av kommunens besöksmål, till exempel Tjolöholms slott eller Kungsbacka Teater. 

Här hittar du fullständig information med alla tävlingsregler

Här hittar du kampanjsidan med alla tävlingsbidrag, klicka på flikarna Tävla eller Rösta

Fotoutställning om Kungsbacka av Kungsbacka

Alla tävlingsbidrag kommer att ställas ut i olika utställningar under sommaren och hösten, mer info om utställningarna kommer. Tillsammans skapar vi en fotoutställning som visar upp hela vår kommun!

Följ @mittkungsbacka på Instagram och Kungsbacka kommun på Facebook för mer information och inspiration.

Kontakta gärna