Lekspecialister sökes

Är du mellan 3 och 12 år och gillar att leka? Då kan du vara den vi söker!

Kungsbacka kommun håller på att ta fram ett lekplatsprogram som ska användas när vi rustar upp gamla lekplatser eller bygger nya. För att ta reda på vad du som barn tycker är roligt och bra eller mindre bra med lekplatser, skulle vi behöva hjälp av dig som lekspecialist!

Hur?

Alla lekspecialister får under en dag i juni provleka på olika lekplatser runtom i Kungsbacka. Vi möts klockan 10 i stadshuset för att fika, pyssla, leka och lära känna varandra. Vi åker sedan i minibussar till de olika förutbestämda lekplatserna där du får leka en stund på varje lekplats och samtidigt berätta för oss vad du tycker.

När vi lekt färdigt åker vi tillbaka till stadshuset och avslutar dagen där klockan 15. Vi kommer så klart även att bjuda på lunch under dagen så att ni orkar med allt lekande!

När och var?

  • Vecka 26: Måndag, tisdag eller onsdag (26-28 juni).
  • Samling i stadshuset, Storgatan 37.

Ansökan

För att få jobbet vill vi att du berättar om något du tycker om att leka med - antingen med hjälp av ljud, bild, film eller text. Bara fantasin sätter gränser! Skicka berättelsen via e-post: malin.gustafsson@kungsbacka.se eller vanlig post: Kungsbacka kommun, Teknik/Malin Gustafsson, 434 81 Kungsbacka.

Märk din ansökan med ”lekspecialist”. Vi vill ha din ansökan senast den 21 maj. Alla ansökningar får sedan svar i början av vecka 22.

Alla barn mellan 3-12 år är välkomna att ansöka. Vi vill ha en referensgrupp som är blandad avseende ålder, kön, språkkunskaper och funktionsnedsättning! Meddela i ansökan om du har några allergier, eller några särskilda behov. Om du har behov av stöd, ta gärna med en förälder eller någon annan vuxen.

Alla som antas kommer att få ersättning i form av inträde till Liseberg eller biobiljetter för 4 personer.

Antalet lekspecialister som kan få möjlighet till detta roliga uppdrag är begränsat, men vi hoppas att du tar chansen och söker nu!