Sommarjobba inom Vård & Omsorg

Onsdagen den 24 och måndagen den 29 maj klockan 16-19 är du som är intresserad av att jobba inom Vård & Omsorg välkommen på öppet hus. Vi söker vikarier i alla åldrar till både hemtjänst och äldreboenden.

Vi söker alltid personer som är intresserade av att vikariera eller jobbar som timanställda hos oss. Framför allt behöver vårt lag förstärkning nu i sommar.

Vi vill ha dig som vill, vågar och kan, oavsett om du just har fyllt 18 eller har ett långt arbetsliv bakom dig, om du är utbildad inom området, eller inte har någon tidigare erfarenhet. Är du kanske en pensionär som känner att du har mer kvar att ge och kan tänka dig att jobba extra?

Välkommen till Omsorgens hus

Onsdagen den 24 maj och måndagen den 29 maj har vi öppet hus på Omsorgens hus i Kungsbacka. Där kan du träffa vår vikarieenhet och få reda på vilka möjligheter som finns om du vill arbeta hos oss. Du kan också träffa några av våra medarbetare och lära dig mer om hur en vanlig dag kan se ut.

  • Dag: 24 maj och 29 maj
  • Tid: 16-19
  • Plats: Omsorgens hus, Kraftvägen 3, Kungsbacka

Omsorgens hus ligger på gångavstånd från både Kungsbacka station och Hede station. Närmsta busshållplats heter Kraftvägen, och du kan till exempel ta buss nummer 4 från Kungsbacka station.

Så här söker du jobb hos oss

Du hittar och söker aktuella sommarjobb på sidan Våra lediga jobb. Välj jobbkategori sommarjobb. Du behöver ha fyllt 18 år för att jobba hos oss.

Kontakta gärna

Vikarieenheten Vård & Omsorg
0300-83 66 66
vikarieenheten.vardomsorg@kungsbacka.se