Sommar i Badhusparken

Under hela sommaren arrangeras aktiviteter för stora och små i Badhusparken.

I sommar kan du delta i gympapass, yoga, afrodans, armbrytning, kubb och mycket annat som arrangeras av olika föreningar.

Satsningen i Badhusparken är ett led i arbetet med kommunens medborgarlöfte kring trygghet. Förvaltningen för Kultur & Fritid samordnar programmet och hjälper till med polistillstånd och enklare tekniska behov.

– Vi hoppas på att den här typen av folkliga evenemang kan öka känslan av trygghet i området kring Badhusparken och Resecentum, säger Malin Eliasson, samordnare för det lokala Brottsförebyggande rådet i kommunen.

Programmet för Badhusparken finns i kommunens evenemangskalender.

Sommar i Badhusparken

Kontakta gärna

Administratör Kerstin Ohlsson
0300-83 78 48
kerstin.ohlsson@kungsbacka.se