Kungsbacka kommun deltar på Seniormässan

Förvaltningen för Kultur & Fritid visar hela sitt utbud och Vård & Omsorg håller en invånardialog om framtidens vård och omsorg på årets Seniormässa den 2 september i Kungsbacka Teater.

Tyck till om Vård & Omsorg

Nu har Kungsbackas invånare chans att tycka till om hur kommunen utvecklar sin verksamhet inom vård och omsorg. På seniormässan på Kungsbacka Teater kan den som vill delta i vår invånardialog. Resultatet av våra årliga kundundersökningar visar att många är nöjda med sin hemtjänst, sitt boende, sin sjukvård i hemmet och det stöd vi erbjuder. Vi är glada för detta och vill bli ännu bättre. Därför får våra invånare möjlighet att på mässan tycka till om hur vi kan vässa oss genom nya samarbetsformer och digitala lösningar i framtidens kommunala vård och omsorg.

Ta del av kommunens kultur- och fritidsaktiviteter

Förvaltningen för Kultur & Fritid vill ge alla som bor här och de som besöker kommunen spännande upplevelser och ett rikt fritidsliv. Med ett stort utbud av kultur- och fritidsaktiviteter kan vår förvaltning förbättra livskvaliteten hos våra seniora invånare i kommunen, oavsett om du lockas av konst, litteratur, naturupplevelser, motion eller sport. På mässan kan du ställa frågor om olika arrangemang, hur du startar en förening eller få tips på olika besöksmål.

Tid och plats

Var? – Seniormässan, Kungsbacka Teater.
När? – lördagen 2 september, 2017, klockan 10-16

Välkommen!

Fri entré.

Kontakta gärna

Lotta Kjellner, utvecklingsledare Vård & Omsorg
0300-83 38 64
lotta.kjellner@kungsbacka.se

Lisa Lindberg, utvecklare Kultur & Fritid
0300-83 41 42
elisabeth.lindberg@kungsbacka.se