En ny SMS-tjänst från Miljö & Hälsoskydd

Vill du som företagare hålla dig uppdaterad kring det som händer inom Miljö & Hälsoskydd och din bransch? Vill du veta när det blir ändringar i reglerna eller i lagstiftningen?

Nu har du som företagare eller verksamhetsutövare möjlighet att prenumerera på en SMS-tjänst från Miljö & Hälsoskydd. Du kan välja mellan olika kategorier och få nyheter inom just det ämnet som du är intresserad av.

-  Det här är grymt bra! Att bli påmind om viktig info med ett sms blir både enkelt och effektivt. Vi har ju alltid mycket att göra så det är toppen att kommunen har utvecklat en tjänst som verkligen förenklar för mig som företagare. Jag kommer absolut prenumerera, säger Leo Gulin som driver Matverket och Linnea&Nello.

Vi vill hjälpa dig att göra rätt

Via vår SMS-tjänst vill vi förenkla för dig som företagare eller verksamhetsutövare. Via SMS kommer du få veta om det har hänt något intressant inom ditt verksamhetsområde. Vi kommer också att skicka vidare viss information från myndigheter som Naturvårdsverket och Livsmedelsverket. Den typen av information kan aldrig bli komplett, du har fortfarande ett eget ansvar för att hålla reda på exempelvis vilka lagar och regler som rör din verksamhet, men vi ska försöka hjälpa till och underlätta ditt arbete.

Det är vår förhoppning att du ska få hjälp att göra rätt. Sprid gärna till kollegor och andra att SMS-tjänsten finns. Tillsammans ska vi göra vårt bästa för att det ska vara lätt att göra rätt! Detta är en insats på vägen för att ge stöd för våra kunder.

Läs mer och prenumerera här.

Kontakta gärna

Förvaltningschef Annika Ekvall
0300-83 41 31
annika.ekvall@kungsbacka.se