Frukostklubben 5 oktober

Vad avslöjar din årsredovisning om ditt företag? Vad kan du få veta om dina konkurrenter? Lär dig läsa mellan raderna i årsredovisningen och få ett försprång!

Katarina Eklund är revisor och redovisningsexpert på BDO Kungsbacka. Hon tycker att årsredovisningar kan bli hur spännande som helst, särskilt om man kan ”läsa mellan raderna”. På Frukostklubben den 5 oktober på Biograf Facklan berättar hon hur.

- Din årsredovisning säger många gånger mer om ditt företag än du tror. Att kunna läsa och tolka innehållet är en förutsättning för att kunna fatta rätt beslut i din verksamhet. Det är också bra att ha kunskap om vad andra tittar på. Vilka nyckeltal är viktiga för banken när ni diskuterar finansiering? Vad är viktigt för din revisor? Med kunskap om hur man tolkar innehållet och läser ”mellan raderna” kan du dessutom ha bättre koll på dina konkurrenter.

Katarina Eklund har många års erfarenhet av kvalificerade redovisningsfrågor i sin roll som redovisningsspecialist samt att hjälpa mindre och medelstora företag att bli bättre på att läsa och tolka sina årsredovisningar.

Vid frukostträffen kommer Katarina gå igenom viktiga redskap för hur du analyserar och tillgodogör dig informationen i årsredovisningar på bästa sätt. Dessutom medverkar Mats Rollof, chef för Handelsbanken i Kungsbacka. Watson bjuder på en välsmakande frukost.

Anmäl dig på Frukostklubbens hemsida

Kontakta gärna