Grattis till Fullriggaren Malevik – fyller 25 i år!

Förskolan och skolan Fullriggaren Malevik stod klar hösten 1992 och firar därmed 25 år i år. Det firar skolan ordentligt under hela vecka 38!

Eleverna arbetar under veckan med tema  25 år eller 1990-talet. Firandet är tydligt på flera ställen på skolan; skolans skepp är dekorerat, flaggan är i topp och filmer om händelser under de 25 åren visas. Skolan har gjort en poängpromenad med frågor om skolans historia som alla besökare i veckan kan delta i. Även på förskolan görs olika aktiviteter kopplat till firandet

På onsdagen ansvarar eleverna för innehållet, då blir det femkamp och lunch med elevernas önskemat och efterrätt. Alla vårdnadshavare är inbjudna på fika på torsdag förmiddag då de också får ta del av elevernas arbeten. Tidigare vårdnadshavare och elever har också bjudits in till en av dagarna.

Eleverna har önskat att skapa något bestående och under veckan görs ett konstverk med havstema som så småningom kommer att finnas på en av innergårdarna. Tidigare anställda och elever har bjudits till skolan en av dagarna.

Fredagen den 22 september har all personalen gemensam kompetensutveckling och eleverna studiedag.

Kontakta gärna

Kerstin Ekman-Hake, förskolechef och rektor
kerstin.ekman-hake@kungsbacka.se
0300-83 62 04

Peter Jonsson, rektor
peter.jonsson@kungsbacka.se
0300-83 62 09

Fullriggaren Maleviks hemsida