Känner du en blivande egenföretagare?

Den 19 september har du chansen att träffa framgångsrika företagare som berättar om sin väg till eget företag. Näringsliv bjuder in till nyföretagarkväll - kom själv eller tipsa någon som pratat om att starta eget!

Anmäl dig till höstens nyföretagarkväll den 19 september kl 18-20 på filmhuset Facklan. 

Åhörarna kommer att få träffa tre framgångsrika företagare som berättar om sin väg till att driva eget. En av dem är 22-årige Lukas Börjesson som på några år fått sitt Bofint Städservice att omsätta miljoner och sysselsätta ett 20-tal.

Om du vill få tips och råd om att starta företag är du välkommen att kontakta oss på kommunens näringslivsenhet. Du kan även ta kontakt med Ulf Larsson på Nyföretagarcentrum, 0703-10 33 02, för kostnadsfri konsultation.

Artikel från förra nyföretagarkvällen

Kontakta gärna