Kan ditt företag eller er förening bli pluspolarearrangör?

Kungsbacka kommun delar ut Pluspolarekort till personer med funktionsvariation som behöver sällskap för att kunna ta del av fritids- och kulturutbudet i Kungsbacka.

Personer som är i behov av en pluspolare ansöker om Pluspolarekort hos kommunen. Behovet av en pluspolare intygas av en referensperson. Personen besöker sedan verksamheter eller arrangemang och betalar som vanligt medan den medföljande pluspolaren följer med utan kostnad.

Vill ni bli Pluspolarearrangör?

Har ni en träningsanläggning, kursverksamhet, ordnar arrangemang eller annat där man betalar entré? Vi hoppas att ert företag, förening eller organisation vill underlätta för personer med funktionsvariationer i Kungsbacka och ställa upp som Pluspolarearrangör.

När ni anmält er som Pluspolarearrangör kommer ni att få en dekal att sätta vid exempelvis entrén som visar att Pluspolarekortet gäller i er verksamhet. Ni kommer också med på listan över Pluspolarearrangörer på kommunens hemsida.

Klicka på länken för att komma till e-tjänsten där ni anmäler er som Pluspolarearrangör.

Anmälan Pluspolarearrangör

Kontakta gärna