Öppet hus på gymnasieskolorna

Våra kommunala gymnasieskolor, Aranäsgymnasiet, Elof Lindälvs gymnasium och Beda Hallbergs gymnasium, välkomnar till Öppet hus i januari.

Öppet Hus är ett inspirerande event inför gymnasievalet! Evenemangen brukar vara mycket välbesökta och alla besökare får, under några timmar, ta del av gymnasieskolornas aktiviteter framförda av elever och personal.

Alla utbildningar finns representerade

Alla utbildningar har informationsstationer i lokalerna och på programmens hemvister får du en djupare information om innehållet och om hur man arbetar. Skolornas framgångsrika UF-företag (Ung företagsamhet) ger också smakprov på sin verksamhet.

Datum och tider

Beda Hallbergs gymnasium – Måndag 15 januari klockan 17-19
Aranäsgymnasiet – Onsdag 17 januari klockan 17-19
Elof Lindälvs gymnasium – Torsdag 18 januari klockan 17-19

Hälsa på oss under en vanlig dag

Du vet väl att du som ska välja gymnasium alltid är välkommen att besöka skolorna under en vanlig dag också. Kontakta i så fall arbetslagsledaren för det program du är intresserad av eller skicka ett mail till oss. Du hittar kontaktuppgifter på skolornas hemsidor.

Aranäsgymnasiet
Beda Hallbergs gymnasium
Elof Lindälvs gymnasium