Rekryteringen av semestervikarier igång

Söker du sommarjobb? I sommar behöver vårt lag förstärkning och vi söker nu semestervikarier till våra verksamheter. Under vintern och våren inleder vi rekryteringen med ett antal rekryteringsträffar där du kan höra mer om hur det är att jobba hos oss. Välkommen!

Nu är rekryteringen av semestervikarier igång och även i år samarbetar Bemanningsenheten Vård & Omsorgs vikarieenhet i en kampanj för att rekrytera sommarens semestervikarier. Tjänsterna finns inom  hemtjänst, äldreboende, boende för särskild service, personlig assistans, måltider och lokalvård.

Kampanjen består av annonser i sociala medier och rekryteringsträffar på en rad olika platser. På rekryteringsträffarna kan du träffa våra rekryterare från bemanningsenheten, anmäla ditt intresse och få reda på mer vad det egentligen innebär att arbeta som semestervikarie.

Rekryteringsträffar under året

Under vintern och våren fortsätter rekryteringskampanjen med annonsering på sociala medier och rekryteringsträffar på våra gymnasieskolor. Nedan hittar du datumen för respektive träff.

  • 24 januari klockan 10-13, Elof Lindälvs gymnasium
  • 25 januari klockan 10-13, Aranäsgymnasiet
  • 20 februari klockan 10-13, Elof Lindälvs gymnasium
  • 21 februari klockan 10-13, Aranäsgymnasiet
  • 20 februari klockan 10-13, Elof Lindälvs gymnasium

Mer information

Har du frågor eller funderingar om hur det är att jobba som semestervikarie hos oss? Kontakta oss så berättar vi mer. Välkommen med din ansökan!

Maria Timonen, enhetschef bemanningscenter
0300 -83 40 26
maria.timonen@kungsbacka.se

Bemanningscenter
bemanning.rekrytering@kungsbacka.se

Vikarieenheten Vård & Omsorg
0300-83 66 66
vikarieenheten.vardomsorg@kungsbacka.se

Läs mer om hur man söker sommarjobb i kommunen