Vatten- och Renhållningsfakturor till din digitala brevlåda

I Kungsbacka kommuns arbete med att digitalisera börjar vi nu fakturera via digital brevlåda. Först ut är fakturor för Vatten och Renhållning som från 1 november skickas digitalt till dig som har en digital brevlåda.

I vårt arbete med att digitalisera inför vi nu fakturering för Vatten och Renhållning via digitala brevlådor. Det betyder att du som har anslutit dig till Min myndighetspost, Kivra, Digimail eller e-Boks hädanefter kommer få din faktura dit. Har du tidigare anmält att du vill ha fakturan direkt till din internetbank som e-faktura kommer du även fortsättningsvis få din faktura dit. Har du varken e-faktura eller digital brevlåda kommer du få din faktura i brevlådan, precis som tidigare.

Vi arbetar även med att framöver erbjuda övriga fakturor från kommunen via digital brevlåda, information om när det sker kommer publiceras på vår hemsida.

Har du ingen digital brevlåda idag kan du ansöka om det på minameddelanden.se.

Vill du istället att vi skickar fakturan som e-faktura kan du ansluta dig genom din internetbank. Du söker då på Kungsbacka kommun i listan över företag.

Läs mer om ansökan av e-faktura

Kontakta gärna