Fixaren har stängt vid jul och nyår

I Kungsbacka kommun finns en fixartjänst för dig som är senior. I år håller Fixaren stängt under ett par veckor vid jul och nyår.

Fixaren hjälper dig med sådan som du själv inte klarar av och som innebär en risk att du ramlar. Det kan till exempel handla om att sätta upp gardiner eller hänga upp adventsstjärnan i fönstret. Det handlar om enklare sysslor som inte görs av personalen inom hemtjänsten eller på ditt boende. 

Boka senast 7 december
I år håller Fixaren stängt under ett par veckor vid jul och nyår. Fixaren tar därför bara emot nya ärenden till och med fredagen den 7 december. Från och med den 14 januari 2019 tar Fixaren emot nya ärenden igen.

Kostar inget
Fixaren arbetar måndag till fredag. Om du vill ha hjälp av Fixaren ringer du till Kungsbacka direkt på telefonnummer 0300-83 40 00, som tar dit namn och telefonnummer. Fixaren ringer sedan upp dig inom två arbetsdagar för att bestämma en tid.
Fixaren kostar inget att anlita.

Kontakta gärna
Kungsbacka Direkt
0300-83 40 00