Öppet hus på gymnasieskolorna

Våra kommunala gymnasieskolor, Aranäsgymnasiet, Elof Lindälvs gymnasium och Beda Hallbergs gymnasium, välkomnar till Öppet hus 10 november 11-15.

Alla utbildningar finns representerade

Alla utbildningar har informationsstationer i lokalerna och på programmens hemvister får du en djupare information om innehållet och om hur man arbetar. Skolornas UF-företag (Ung företagsamhet) ger också smakprov på sin verksamhet.

Datum och tider

Alla gymnasieskolor har öppet hus vid samma datum och tid: Lördag 10 november 11-15

Hälsa på oss under en vanlig dag

Du vet väl att du som ska välja gymnasium alltid är välkommen att besöka skolorna under en vanlig dag också. Kontakta i så fall arbetslagsledaren för det program du är intresserad av eller skicka ett mail till oss. Du hittar kontaktuppgifter på skolornas hemsidor. 

Aranäsgymnasiet
Beda Hallbergs gymnasium
Elof Lindälvs gymnasium