Kurs med barnet i fokus

Vill du veta hur du gör det lättare för barnen om du och din partner ska separera? Anmäl dig till Familjerådgivningens kurs Barn i föräldrars fokus.

Kursen utgår från barnets perspektiv i en separation och består av tre tillfällen varannan tisdag klockan 18-20. Gruppen för mammor startar 27 februari och gruppen för pappor 6 mars. Kostnaden är 300 kronor, arbetsmaterial och fika ingår.

Kursen hålls på Nygatan 17, Lindens torg.

Anmäl dig senast 25 februari

Om du vill anmäla dig eller har frågor om kursen hör du av dig till familjerådgivare Inger Grahn på telefon 0300-83 39 65 eller e-post inger.grahn@kungsbacka.se senast 25 februari. Lämna namn och telefonnummer så ringer vi upp.

Läs mer om familjerådgivning

Kontakta gärna

Familjerådgivare Inger Grahn
0300-83 39 65
inger.grahn@kungsbacka.se