Vi söker ett jourhem

Som jourhem kan du göra skillnad för barn och unga genom att i akuta situationer erbjuda trygghet och omsorg. Vi söker trygga och engagerade vuxna som har tid och plats att verka som jourhem för upp till två barn i åldrarna 1-18 år.

Som jourhem tar du med kort varsel emot barn som behöver omedelbart skydd eller stöd för en kortare tid. Du kommer att ha ett delat ansvar med socialtjänsten vilket betyder att du alltid har stöd från erfarna familjehemssekreterare. Du ingår i ett team kring barnen.

Vi söker nu ett jourhem där en vuxen kan vara hemma på heltid. Vi önskar att du bor i eller nära Kungsbacka så att barnen kan gå kvar i förskola och skola samt upprätthålla en regelbunden kontakt med föräldrar och nätverk.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta familjehemssekreterarna Maria eller Linda.

Här kan du läsa mer om jourhem.

Kontakta gärna

Familjehemssekreterare Maria Åkesson
0300-83 66 62
maria.akesson@kungsbacka.se  

Familjehemssekreterare Linda Karlsson
0300-83 51 03
linda.b.karlsson@kungsbacka.se