Foto: Ciprian Gorga. Bild: Erik Persson och Peter Lundin KbSS Foto: Ciprian Gorga. Bild: Fredrik Hansson, Eva Borg, Hans Forsberg, Peter Lundin och Ulrika Landegren

Spadtaget för nya badhuset uppskattat

Den 11 april tog vi första spadtaget för Kungsbackas nya badhus. Kommunens hittills största investering byggs med innehåll där det finns något för alla. Det blir en fullstor 50x25 meters bassäng med djupdel, undervisningsbassänger, relaxdel, område för de små barnen, hopptorn, café och mycket mer. Byggtiden är två år och pålningen är redan i full gång.

KbSS och kändisar

Riktigt roligt att Kungsbacka Simsällskap (KbSS) med Peter Lundin,ordförande KbSS, i spetsen var med och att klubbens kändis, Erik Persson, tog första simtaget i den vedeldade badtunnan när Mikael Fredriksson, också kändis från KbSS och svensk handikappidrottare inom simning, hejade på. 

Spadtaget

Kommunpolitikerna Hans Forsberg (M) och Fredrik Hansson (C) både inledde dagen som talare och tog det första spadtaget. Våra samarbetspartners, totalentreprenören Betonmast, PP Arkitekter var på plats och talade gott om badhusprojektet och samarbetet som helhet. Spadtaget avslutades med jublande skål i alkoholfri cider, kaffe och tårta.

Läs mer om badhusområdet här

Kontaktperson:
Lovisa Eld, Förvaltingschef Service
0300-83 77 83
lovisa.eld@kungsbacka.se  

ANDRA NYHETER OM BADHUSET